Haluatko näkyvät vatsalihakset? Jätä nämä ruoat syömättä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat haaveilla sixpackin näkymisestä, mutta se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Pelkkä vatsalihasliikkeiden tekeminen ei auta vaan vatsalihakset saadaan näkyville oikeanlaisella ruokavaliolla. Fox News listasi viisi asiaa, joita ainakin tulee välttää mikäli mielii saada teräksiset vatsalihakset näkyviin.

1. Prosessoitu vilja

Prosessoitua eli valkoista viljaa löytyy valkoisesta riisistä, valkoisesta leivästä ja tavallisesta pastasta. Prosessoidun viljan sijaan tulisikin suosia täysviljatuotteita, joita kaikista edellä mainituista löytyy.

2. Peruna

Perunoiden ja perunalastujen syöminen on yhdistetty tutkimuksissa lihomiseen. Perunasta tehtyjä tuotteita tuleekin välttää sillä niihin lisätään usein paljon rasvaa ja suolaa.

3. Punainen liha

Punaista lihaa säännöllisesti syövät ihmiset lihovat tutkimusten mukaan enemmän kuin muut. Lihan tilalle kannattaa kokeilla esimerkiksi kalaa, kanaa tai kalkkunaa.

4. Sokerittomat virvoitusjuomat

Sokerittomat virvoitusjuomat lihottavat ihmisiä lisäämällä nälän tunnetta. Niiden sisältämät lisäaineet sitovat myös rasvaa juuri keskivartalon kohdalle.