Itsevarma pikkutyttö on esimerkki muille: ”Minä olen söpö!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat monesti todella pelottomia ja itsevarmoja. Verkossa levisi aiemmin video, jossa pikkutyttö kertoi peilin edessä rakastavansa itseään, omaa ulkonäköään, perhettään, taloaan, kouluaan ja koko elämäänsä. Nyt eräs perheenäiti on tallentanut videolle samantapaisen tilanteen kotonaan.

Perheenäiti on kuvannut videolle pientä tyttöään, joka on todella tyytyväinen siihen miltä hän näyttää. Tyttö seisoo peilin edessä, vaihtelee välillä poseerausasentoja ja kertoo moneen otteeseen itselleen, että hän on söpö.

Äiti kuvaa huvittuneena videolle kun tyttö kehuu itseään peilin edessä. Äiti sanoo välillä, että tyttö on myös kaunis ja viisas, minkä jälkeen tytär lisää ne rimpsun jatkeeksi ja kertoo itselleen monta kertaa olevansa söpö, kaunis ja viisas.