Lisa Opie niukassa topissa – nyt oli säästetty kangasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide että Miss South Florida USA -voittajaksi. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Nyt hänet on kuvattu niukassa topissa.

Lisa Opie kuvattiin eilen Hollywoodissa, kun hän oli poistumassa kuntosalilta. Neitokaisen asussa ei oltu ainakaan kangasta tuhlattu, sillä erityisesti toppi oli paljastamassa liikaa hetkellä millä hyvänsä. Tällä kertaa toppi onnistui pitämään intiimit paikat kuitenkin piilossa.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash