Naiseksi syntynyt mies ja mieheksi syntynyt nainen saivat lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sukupuolen vaihtaminen ja korjaaminen ovat yleistyneet merkittävästi viime vuosina lääketieteen kehittymisen myötä. Tällaisten henkilöiden on usein vaikea saada lapsia uuden kumppaninsa kanssa, mutta joskus tähdet ovat oikeassa asennossa. Niin on nyt käynyt Equadorissa, jossa naiseksi syntynyt mies ja mieheksi syntynyt nainen saivat yhdessä lapsen.

Naiseksi alunperin syntynyt mies Fernando Machado ja mieheksi alunperin syntynyt nainen Diane Rodriguez löysivät toisensa ja ovat nykyisin pienen vauvan onnelliset vanhemmat, BBC uutisoi. Ja pariskunnan mukaan lisää lapsia on vielä suunnitteilla perheeseen.

Pariskunnan lapsi syntyi kesäkuussa. Machado ja Rodriguez ovat ainakin Etelä-Amerikassa historian ensimmäinen pariskunta laatuaan. Kumpikaan vanhemmista ei korjannut leikkauksessa sukupuolielimiään, joten he voivat harrastaa seksiä ja saada lapsia kuten tavalliset pariskunnat. Tässä tapauksessa tosin nykyinen mies tulee raskaaksi ja synnyttää lapsen. Kolme vuotta sitten Rodriguez oli ehdolla maansa senaattiin, ja pariskunta on maassa erittäin tunnettu julkkispari.