Pikkukoiralla valtava ego – ryhtyi rähisemään leijonille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet koiranomistajat tietävät, että osa pienistä koiraroduista ei omaksu pientä kokoaan. Varsinkin erilaiset terrierit ovat tunnettuja kovapäisestä luonteestaan ja siitä, että ne voivat isotella moninkertaisesti suuremmille koirille täysin pelottomasti. Nyt pieni koira lähti haastamaan jopa leijonia.

YouTube-videolla nähdään uskomaton tilanne, joka todistaa, että koiran pieni koko ei aina kerro siitä, että koira itse tietäisi olevansa pikkuinen ja käyttäytyisi sen mukaisesti isompia eläimiä kohtaan. Videolla koira on käynyt syömään saalista, joka leijonanpentujen mielestä kuuluisi niille.

Koira on leijonien aitauksessa ja näykkii maassa olevaa raatoa. Leijonanpennut yrittävät haastaa koiraa ja päästä samoille apajille, mutta koira hyökkää leijonia kohti niin määrätietoisesti ja pelottomasti, että leijonat säikähtävät ja perääntyvät.