CNN: Poliisi löysi kultaharkkoja miehen peräsuolesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Royal Canadian Mint -rahapajan yrityksen työntekijä on salakuljettanut 160.000 euron arvosta kultaharkkoja peräsuolessaan. Mies harjoitti toimintaa muutaman kuukauden ajan ennen kiinnijäämistä. Epäilykset heräsivät vaseliinipurkin takia.

CNN kertoo Lester Lawrence -nimisen miehen salakuljettaneen säännöllisesti keksien kokoisia kultaharkkoja ulos rahapajalta. Mies oli piilottanut harkot liukasteen avulla peräaukkonsa uumeniin. Hän oli myynyt kullan myöhemmin käteistä vastaan.

Rahapajan työntekijät olivat ihmetelleet, miksi Lawrencen kaapissa oli vaseliinipurkki. Lopulta totuus tuli ilmi. Mies oli joutunut kulkemaan metallinpaljastimen läpi töistä poistuessaan.

Firmasta kerrotaan, että laite oli piipannut hänen kohdallaan tavallista useammin, mutta työntekijät päästivät herran läpi luullen ääntä virheelliseksi. Toisinaan metallinpaljastin ei edes piipannut, vaikka miehen peräsuolessa oli kultaa. Hän joutuu oikeuden eteen marraskuussa.