Tältä tyttöystävän herääminen näyttää miehen silmin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videoblogia YouTubessa päivittävä Corey B julkaisee hauskoja parodiavideoita, joissa hän usein esittää pariskunnan kohtaamia tilanteita. Mies esittää itse sekä miehen että naisen rooleja kärjistäen monia arkipäiväisiä tilanteita ja stereotypioita.

Corey B on tehnyt hauskan parodian siitä mitä hänen mielestään tyttöystävien mielessä liikkuu silloin kun he heräävät. Aluksi tyttöystävä on iloinen ja onnellinen ja katselee tyytyväisenä nukkuvaa miestään. Pian hän alkaa kuitenkin keksimään kaikenlaista miehen pään menoksi.

Nainen yrittää miettiä millaisista asioista hän voisi tänään miestä syyttää ja mistä olisi hyvä kiukutella. Kun mies herää, tyttöystävä kaivaa esiin ässän hihastaan. Hän kertoo nähneensä unta, jossa mies petti häntä. Mies pyytelee hämillään anteeksi, mutta tyttöystävä esittää olevansa jo liian loukkaantunut rauhoittuakseen.