Videokooste: Kun BASE-hypyt menevät pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

BASE-hypyt ovat Suomessa harvinaisuuksia, ja viime aikoina otsikoissa ovat olleet lähinnä vain Tampereen uudesta Torni-hotellista tehdyt uskaliaat hypyt. Maailmalla hyppypaikkoja on valtava määrä, mutta hengenvaara on niissäkin aina läsnä, ja ajoittain se myös konkretisoituu ikävästi.

Nyt verkossa on julkaistu koostevideo pahasti pieleen menneistä BASE-hypyistä. Mukana ei luonnollisestikaan ole viime aikojen kuolemantapauksia Euroopasta, vaan tapauksia, joilla oli hieman onnellisempi loppu. Luunmurtumilta ja pahoilta ruhjeilta ei näissäkään tilanteissa vältytty.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat