Beckhamien lapsesta leivotaan nyt supertähteä – Simon Cowell haluaa talliinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajana maailmanmaineeseen nousseen Victoria Beckhamin ja hänen jalkapalloilijamiehensä David Beckhamin 11-vuotias poika Cruz on saanut runsaasti kiinnostusta laulutaitonsa ansiosta. Pojan manageroinnista ovat haaveilleet muun muassa Justin Bieberin takana seisova Scooter Braun sekä räppäri Kanye West.

Nyt musiikkimoguli Simon Cowell on heittänyt lusikkansa soppaan mukaan. Miljonääri on sanonut The Sunin haastattelussa, että voisi ryhtyä nuoren Beckhamin manageriksi. Cowell on tavannut Beckhamien jälkikasvun taannoin ja kehuu heitä kaikkea muuta kuin hemmotelluiksi ipanoiksi. Miehen mukaan pikku-Beckhamit ovat hauskoja lapsia.

Victoria Beckham julkaisi keväällä videon 11-vuotiaasta Cruz-pojastaan. Poika on sittemmin aloittanut kitaransoiton opettelemisen. Cruzilla kerrotaan olevan luonnonlahjakkuutta ja sävelkorvaa muusikoksi ryhtymiseksi. Lisäksi poika on todella söpö.