Jennifer Aniston kommentoi Brad Pittin avioeroa: ”Karman laki…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat olleet viime päivien aikana järkyttyneitä uutisesta, jonka mukaan Angelina Jolie on hakenut avioeroa miehestään Brad Pittistä. Hollywoodin superparina tunnetun Jolien ja Pittin liiton päättyminen on tullut monille shokkina, mutta miehen entisen vaimon fanit ovat ottaneet asian kuitenkin huumorilla vastaan.

Brad Pitt erosi aikoinaan edellisestä vaimosta Jennifer Anistonista ollakseen Angelina Jolien kanssa. Anistonin sydän oli pitkään särkynyt ja hän kertoi surustaan lehdistölle avoimesti. Nyt Aniston on kommentoinut US Weekly -sivuston mukaan karman tulleen puraisemaan hänen entistä miestään.

Anistonilla on lähipiirin mukaan ollut aina tunne, että Pittin ja Jolien avioliitto ei tule kestämään. Hän kuitenkin toivoo kaikesta huolimatta kummallekin osapuolelle onnea jatkoon, koska hän on itsekin löytänyt onnen uuden aviomiehensä Justin Therouxin kanssa.

Jennifer Anistonin fanit eivät ole pystyneet olemaan näyttämättä vahingoniloaan sosiaalisessa mediassa kuultuaan Pittin ja Jolien erosta. Twitter on jo pullollaan mitä nokkelampia otoksia Anistonin näyttelemistä kohtauksista, joissa nainen on silminnähden onnellinen. Kuvatekstissä naisen onnen kerrotaan aiheutuneen tietenkin julkkisparin erosta.