Marilyn Manson etsii tyttöystävää – tällainen olisi unelmien nainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Industrial metallia tehtaileva laulusolisti Marilyn Manson tunnetaan hänen huomiota herättävästä tyylistään. Sinkkuna 1,5 vuotta viihtynyt mies etsii nyt vierelleen mukavaa naista, joka osaa kesyttää villin luonteen omaavan musiikon. Treffit tapahtuisivat miehen kotona.

1990-luvulla läpimurron tehnyt amerikkalaismuusikko Marilyn Manson on 47-vuotias mies nimeltään Brian Hugh Warner. Miehen vierellä ovat viihtyneet muun muassa burleskitähti Dita Von Teese ja näyttelijä Evan Rachel Wood. Hänen viimeisin tyttöystävänsä oli valokuvaaja Lindsay Usich. Nyt muusikko etsii seuraa tositarkoituksella.

Marilyn Manson kertoo Dazed lehdelle etsivänsä vierelleen naista, joka ymmärtää sekä miehen muusikkominän että aidon identiteetin. Hän myöntää olevansa hankala ihminen, mutta siksi naisen tulisikin olla erityisen mukava ja avarakatseinen. Deitit järjestettäisiin hänen kotonaan, koska hän ei pidä julkisista keskusteluista ja tapaamisista.

– Sitä paitsi jos tapaaminen menee pieleen, voin tappaa seuralaisen ilman silminnäkijöitä tai todisteita ja haudata takapihalleni, muusikko kuittaa.