Saara Aalto tiukassa paikassa Britannian X Factorissa: ”Nyt tarviin kaiken tuen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto yllätti äskettäin suomalaiset osallistumalla Iso-Britannian X Factor -ohjelmaan, jonka esikarsinnoista hän pääsi jatkoon ylivoimaisella suorituksellaan ja tuomareiden ihastellessa suomalaista.

PÄIVITYS: Sunnuntain monien vaiheiden jälkeen Saara Aalto nostettiin villillä kortilla takaisin kilpailuun päälähetyksen jo päätyttyä. Saaran matka X Factorissa siis jatkuu! Lue lisää tästä.

Sittemmin Saara pääsi jatkoon myös Bootcampista ja esiintyy tänä iltana Lontoon maineikkaalla Webleyn Arenalla. Näin pitkälle pääseminen olisi huikea saavutus kenelle tahansa, mutta sitä voidaan pitää vielä suurempana onnistumisena suomea äidinkielenään puhuvalle laulajatähdelle. Tänään onkin paljon pelissä, ja Saara vahvisti asian myös sosiaalisessa mediassa.

– Jos bootcamp oli rankka, niin tämä… En tiiä, kaikkeen sitä ittensä pistää. Riskillä vaan!! Nyt tarviin kaiken tuen, rakkauden ja hyvät ajatukset teiltä, Saara Aalto kommentoi hetki sitten itse tämän päivän urakkaansa.

Tänään yhteensä 16 laulajaa yli 25-vuotiaiden ryhmässä kilpailee pääsystä kuuden joukossa jatkoon, eli yli puolet heistä putoaa tänä iltana kisasta pois ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Jatkopaikka tässä vaiheessa on todella upea saavutus maailman seuratuimpiin lukeutuvassa kykykilpailussa.

Few hours And it will start ???? #xfactor#sixchairchallenge#saaraaalto

Kuva, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi