Shokkikäänne! Saara Aalto pääsi sittenkin jatkoon Britannian X Factorissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Saara Aalto on päässyt jatkoon Britannian X Factor -ohjelmassa monien yllättävien juonenkäänteiden jälkeen. Aalto tarjosi suomalaisille ja briteille sunnuntai-iltana rutkasti jännitystä, kun tuomari Sharon Osbourne pudotti hänet tylysti jatkosta muiden tuomarien kehuista huolimatta.

Ohjelman jatkoshow tarjosi todellisen uutispommin, kun Saara Aalto selvisi sittenkin jatkoon saamalla kilpailun villin kortin. Hän oli tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa jo nousemalla sunnuntain kilpailuun saakka, mutta nyt Saaran matka jatkuu alati pienenevässä kilpailijatiimissä.

Tänään 16 laulajasta piti päästä jatkoon kuusi, mutta nyt Saara nousi mukaan seitsemänneksi. Luonnollisesti hän oli innoissaan tapahtuneesta.

– This is UNREAL! Can’t believe I’m the wildcard! EVERYTHING is possible! miracles do happen! Believe in your dreams! Saara Aalto kirjoitti jatkopaikan paljastumisen jälkeen Instagramissa.