Kate Hudson ja Ellen DeGeneres snäppäsivät sängystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson oli Ellen DeGeneresin vieraana The Ellen Show -keskusteluohjelmassa. Kate Hudson on innokas Snapchat-sovelluksen käyttäjä, mutta hänellä on yleensä aikaa snäpätä vain sängystä mennessään nukkumaan. Tämän vuoksi studioon oli kannettu sänky, että Hudson ja DeGeneres voisivat yhdessä snäpätä sängystä.

Kate Hudson oli valmistautunut The Ellen Show -vierailuun pyytämällä Snapchatia tekemään kaksikkoa varten omia filttereitä, joissa lukee naisten nimet pienten figuurien kera. Hudson ja DeGeneres hyppäsivät sänkyyn ja antoivat snäpin laulaa.

Näyttelijä ja juontaja makoilevat yhdessä sängyllä ja kuvaavat snäppejä Hudsonin omalle kanavalle. He käyttävät kaikki hauskat filtterit ja Hudson paljastaa myös mikä filtteri saa naiset näyttämään kaikkein kauneimmalta.