Parkinsonin tautia sairastava kokeili kannabista – uskomaton seuraus 30 minuutissa

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Kannabiksen merkittävistä terveysvaikutuksista on saatu puolueettomia tietoja jo vuosikymmenien ajan, ja se on tutkitusti esimerkiksi vähemmän riippuvuutta aiheuttavaa kuin tupakka ja alkoholi. Yhdysvalloissa useat osavaltiot ovatkin laillistaneet myös kannabiksen viihdekäytön.

Monissa maissa kannabiksen lääkekäyttö on sallittua, ja sen on osoitettu toimivan erityisen hyvin esimerkiksi Parkinsonin taudin oireiden lievittämisessä ja jopa poistamisessa lähes kokonaan.

Nyt brittimies Ian Frizell on päättänyt osoittaa millaiset vaikutukset kannabiksen käytöllä on hänen Parkinsonin tautinsa ikäviin seurauksiin. Frizell esittelee nyt videolla miten hänen raajansa tärisevät sairauden johdosta.

Sen jälkeen hän käyttää – Britanniassa laittomasti – kannabista ja kuvaa itseään 30 minuutin kuluttua sen jälkeen. Videon perusteella oireet ovat lähes kadonneet ja jopa miehen puheääni on voimakkaampi ja vakaampi.

Britanniassa kannabis on yhä laitonta myös lääkekäytössä. Luonnollisesti Frizellin toive on, että hän saisi käyttää tätä luonnonmukaista ja tehokasta lääkitystä jatkossa laillisesti.