Tuulilasinpyyhkijät rikki – mies hoiti niiden tehtävän itse!

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä liikenteessä nähdään ihmisten tekemiä erikoisia viritelmiä, joiden avulla he ovat korjanneet ajoneuvojaan tai yrittäneet saada jonkin liian suuren kuorman kyytiin. Tällä kerralla tiellä nähtiin sateella ajava mies, jonka auton tuulilasin pyyhkijät olivat epäkunnossa.

Edessä ajava kuski on kuvannut Thaimaassa maantiellä takana ajavaa autoa. Ulkona on sateinen sää eivätkä auton tuulilasin pyyhkimet ilmeisesti toimi, minkä vuoksi auton kattoikkunasta on noussut mies seisomaan ja hoitamaan pyyhkimien virkaa.

Autoa ajetaan eteenpäin samalla kun mies pyyhkii auton tuulilasia. Miehellä on työvälineenään ikkunalasta, jonka avulla mies pyyhkii auton tuulilasia kuivaksi. Thaimaassa sadekaudella tällainen ratkaisu ei välttämättä ole paras tapa korvata epäkuntoon menneet pyyhkimet pidemmällä automatkalla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.