Herkkupeppujen unelma – Nutellaa suoraan hanasta

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hasselpähkinästä, maidosta ja kaakaosta sokerin sekä palmuöljyn kanssa valmistettu Nutella on italialainen suosikkiherkku. Suklaalevitettä käytetään yleisesti jälkiruokiin ja leivän päällä. Australiassa on ravintola, jossa valuvaa Nutellaa tarjoillaan suoraan hanasta.

Insider-sivuston on julkaissut videon, jolla näytetään kaikkien herkkusuiden unelmakahvila. Melbournen Zero Gardi -nimisessä jäätelöbaarissa on mahdollista valuttaa huumaavan suussasulavaa suklaalevitettä annoksiin mielin määrin ja suoraan hanasta. Jo pelkkä videon katsominen saa kuolan valumaan.

Nutella on italialaisen Pietro Ferreron kehittämä suklaan korvike, joka toi luksusta 1940-luvun pula-aikaan. Suklaalevite oli alun perin tahnamainen tuote, jota leikattiin tarpeen mukaan paloihin. Nykyisin pähkinäinen suklaa on levitettävää seosta, jota myydään ympäri maailman.