Stunttimies sytytettiin palamaan – ja vedettiin hevosen perässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itävaltalainen Joself Tödtling on päässyt Guinnessin ennätysten kirjaan olemalla kirjaimellisesti tulessa. Liekehtivä stunttimies rikkoi tänä vuonna peräti kaksi hurjaa ennätystä.

Tulenkestävillä vaatteilla ja viilentävällä geelillä varustautunut mies sytytettiin tuleen, minkä jälkeen häntä vedettiin hevosen perässä 500 metrin verran. Tämän jälkeen Josef sytettiin jälleen liekkeihin, ja häntä vedettiin mönkijän perään kiinnitetyssä köydessä yhteensä 582 metrin matka.

Josef Tödtling päätyi kummallakin tempauksellaan Guinnessin ennätysten kirjaan. Stunttimies pääsi ennätysten kirjaan myös vuonna 2013 pisimpään liekeissä olleena henkilönä. Josef oli sytytettynä tuleen yhteensä 5 minuutin ja 41 sekunnin ajan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat