Isä sai vilkkuvat lenkkarit – rajaton riemu videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten iloksi on suunniteltu lenkkareita, joiden pohjassa on vilkkuvia ja väriä vaihtavia valoja. Kengät ovat Niken uuden mallin myötä levinneet myös monien aikuisten jalkoihin. Eräs isä oli unelmoinut aina vilkkuvista lenkkareista, jollaiset sai lopulta tyttäreltään lahjaksi.

Evolved Footwear on jakanut YouTube-kanavallaan videon, jonka tytär on kuvannut tilanteesta, jossa hän antaa isälleen Niken vilkkuvat lenkkarit. Isä avaa pakkauksen iloisena, mutta menettää itsehillintänsä täysin huomatessaan, että kenkää painamalla niiden pohja alkaa vilkkumaan punaisena.

Isän suu loksahtaa auki ihmetyksestä ja hän hypähtää heti ylös tuoliltaan. Hän ei voi uskoa näkemäänsä ja kertoo huoneessa oleville lapsilleen, että kenkien saaminen on hänelle unelmien täyttymys. Isän reaktiota on ihana katsella kun mies riemuitsee uusista kengistään niin lapsenomaisesti.