Papukaija käyttäytyy kuin koira – pureskelee lelua ja nauttii rapsutuksista

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Papukaijat ja muut häkkilinnut sopivat yleensä hyvin lemmikeiksi sellaisille ihmisille, jotka haluavat seuraa, mutta eivät kaipaa lämpöisiä hellyydenosoituksia. Yksi papukaija on kuitenkin nyt hämmästyttänyt katsojia videolla, jossa se näyttäisi käyttäytyvän kuin koira.

Australiassa asuva mies on kuvannut videolle Bubba Cyan -nimistä papukaijaansa, joka rakastaa koirille tarkoitettuja leluja. Papukaija pitää etenkin leluista, jotka vinkuvat. Videolla nähdään papukaijan hellyttävä reaktio siihen kun se saa upouuden vinkulelun itselleen.

Papukaija ottaa heti uuden lelun suuhunsa kun mies antaa sen linnulle. Papukaija heittäytyy selälleen pureskelemaan vinkuvaa lelua nokallaan. Mies silittää ja rapsuttelee välillä leikkivää Bubba Cyania, joka näyttäisi todella nauttivan elämästään.