Antti J. Jokinen Staralle: ”Pahan kukat -elokuvan jatko-osa mahdollinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen ensi-iltansa saanut kotimainen Pahan kukat -elokuva kuvaa laitapuolelle eksyneiden nuorten aikuisten elämää Helsingissä. Stara tapasi elokuvan tähtiä ja ohjaaja Antti J. Jokisen, joka paljasti, että elokuvalle on mahdollista tehdä jatko-osa.

Elokuvan loppu antaa hyvät mahdollisuudet saman tarinan jatkamiselle mahdollisessa jatko-osassa. Jokinen lupasi harkitsevansa jatko-osan tekemistä, mutta kuitenkin vain tiettyjen ehtojen täytyttyä.

– Jos tulee 300.000 katsojaa, niin sitten. Rupean raapimaan päätäni välittömästi, että mitä ihmettä. Eeron roolihahmo kuoli, mutta siitä voi tulla epilogi. On se mahdollista, Antti J. Jokinen kertoi Staralle.

Pahan kukat -elokuva on jo nähty monilla kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.

– Festareita on ollut hirveästi. Ollaan oltu Shanghaissa. Sillä on saksalainen myyntiyhtiö, niin se on mennyt jo kolmeenkymmeneen maahan. HBO on ostanut sen Eurooppaan. Tää on mennyt tosi hyvin nyt, Antti J. Jokinen kertoi.

– Olisi kiva ajatella, että se liittyy pelkästään meidän työhön, mutta ehkä aihevalinta on sellainen, että se antaa erilaisen kuvan Suomesta. Moni ihminen kysyy, että onko Suomessa oikeasti tuollaista. Aihevalinta on aiheuttanut sen, että tämä on mennyt selvästi paremmin kuin monet muut elokuvat Suomessa.