Isä toisti tyttären mallikuvat – julkaisi huvittavat kuvat verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotias Kendel Divarco voitti tammikuussa mallikilpailun, jonka palkintona hänet lennätettiin Cosmopolitan-lehden mukaan Las Vegasiin Green Valley Ranch -hotelliin muotikuvauksiin. Arizonasta kotoisin olevan tytön vanhemmat yöpyivät tänä kesänä samassa hotellissa, jolloin he päättivät toisintaa mallikuvaukset.

Kendelin isä suostui malliksi ja ilmeisesti perheenäiti toimi valokuvaajan roolissa ottaen hänestä valokuvia, jotka leviävät nyt sosiaalisessa mediassa. Isä ja äiti olivat tunnistaneet hotellin ympäristössä kaikki tyttären kuvauspaikat, jolloin he olivat päättäneet ottaa Kendelin isästä samanlaiset kuvat.

Kuvat näyttävät huvittavilta kun isä yrittää poseerata niissä samalla tavalla kuin hänen kaunis ja mallivartaloinen tyttärensä. Viimeinen loppusilaus hauskoihin kuviin olisi kuitenkin vielä saatu sillä, että isällä olisi ollut jotain hieman kuvauksellisempaa ja kenties tyttären asua muistuttavaa vaatetta yllään.