Leijona työnsi päänsä virtahevon peräaukkoon – turisti ei ollut uskoa silmiään!

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansallispuistoissa ja safareilla järjestettävillä kierroksilla ihmiset pääsevät näkemään luonnossa monia villieläimiä ja petoja, joiden lähelle he eivät muuten pääsisi. Nyt eräs pariskunta pääsi todistamaan hyvin erikoista tilannetta, jossa leijona herkutteli virtahevon peräaukolla.

Pariskunta Mel ja Dave pitävät yhdessä YouTubessa Mel and Dave’s Adventures -nimistä kanavaa, jossa he ovat julkaisseet muun muassa videoita Keniasta. Pariskunta kävi yhdessä safariajelulla, jonka aikana he näkivät suuren virtahevon pyydystäneet leijonat. He eivät kuitenkaan olisi voineet kuvitellakaan mistä leijonanaaras aloittaisi ruokailun.

Pariskunta kuvasi erikoista tilannetta kun leijona työnsi päänsä kokonaisuudessaan virtahevon peräaukkoon. Mel ja Dave luulivat leijonan jääneen jumiin, mutta hetken kuluttua se sai vedettyä päänsä pois. Samaan hengenvetoon leijona kuitenkin työnsi päänsä peräaukkoon uudelleen ja tekikin sen tällä kertaa kaulaansa myöten.