Pyörävalmistaja kyllästyi postipakettien vahingoittumiseen – keksi nokkelan ratkaisun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilainen pyörävalmistaja VanMoof sai tarpeekseen kuljetuksiin liittyvistä ongelmista. Yhtiön lähettämillä pyörillä oli nimittäin paha tapa saada vahinkoa huolimattomasti hoidettujen kuljetuksien aikana. Ongelma toistui, vaikka yritys yritti vaihtaa kuljetusfirmaa useaan kertaan.

– Liian monet pyöristämme saapuivat asiakkaille näyttäen siltä, kuin ne olisivat kulkeneet metallia murskaavan leikkuupuimurin läpi, VanMoofin Medium-sivulla kerrotaan.

Lopulta ongelmaan keksittiin yksinkertainen mutta nokkela ratkaisu. Pyöriä alettiin lähettämään paketeissa, jotka muistuttivat hämäävästi taulutelevisioiden pakkauslaatikoita. Tämän jälkeen kuljetusongelmat vähenivät merkittävästi.

– Pyöriemme kuljetuksen aikana kokemat vahingot vähenivät 70-80 prosentin verran, yhtiöstä kerrotaan.