Älä kokeile kotona! Mies hyppäsi parvekkeelta uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagram-käyttäjä 8booth tunnetaan uhkarohkeana miehenä, jolle useiden metrienkään hypyt eivät tunnu missään. Hänen tuoreella videollaan nähdään vaarallinen uimahyppy.

Laguna Beachilla kuvatulla videolla 8booth tunkeutuu luvatta korkeaan rakennukseen. Hän nousee talon parvekkeelle ja suorittaa hengenvaarallisen näköisen hypyn alhaalla olevaan uima-altaaseen.

Sanomattakin on selvää, ettei videon temppua kannata kokeilla kotiolosuhteissa. CBS Los Angeles -uutissivuston mukaan viraomaiset etsivät parhaillaan 8boothia, jonka henkilöllisyys ainakin toistaiseksi vielä tuntematon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat