Christian Balen Batman-puku huutokaupattiin – myyntihinta kohosi satoihin tuhansiin euroihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lokakuun lähestyessä yhä useammat alkavat suunnittelemaan Halloween-juhlien pukujaan. Tänä vuonna syksyn öiden pimeydessä saattaa törmätä tavanomaista aidomman näköiseen Batman-asuun pukeutuneeseen henkilöön.

Elokuvien muistoesineitä huutokauppaava The Prop Store myi taannoin Yön ritari ja Yön ritarin paluu -elokuvien puvustusta ja rekvisiittaa. Myynnissä oli muun muassa Christian Balen elokuvissa käyttämä Batman-puku, jonka yksityinen keräilijä osti 223.050 euron hintaan.

Kaupaksi meni myös Batmanin raskaasti aseistettu Batpod-moottoripyörä, jonka myyntihinta nousi 352.276 euroon. Tom Hardyn Bane-pahiksen puvusta maksettiin sen sijaan Bloomberg-sivuston mukaan vaivaiset 111.470 euroa.