Julkkisilla on hämmästyttäviä kaksoisolentoja – tunnistatko kumpi on kumpi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksoisolentoihin liittyy uskomuksia, joiden mukaan jokaisella ihmisellä olisi samaan aikaan toisaalla asuva tai vuosikymmeniä aiemmin elänyt kaksoisolento. Ihmiset ovat onnistuneet löytämään hämmästyttävän paljon samalta näyttäviä ihmisiä itselleen eri maista sosiaalisen median avulla, mutta tällä kerralla huomio on kiinnitetty julkkiksiin.

Julkisuuteen nostettiin aiemmin tunnettujen henkilöiden kaksoisolentoja jopa vuosisatojen takaa. Nyt on kuitenkin huomattu, että tämän hetken supertähtien keskuudessa olevilla henkilöillä on kaksoisolento Hollywoodissa. Monissa henkilöissä on hämmästyttävän paljon samaa näköä, mitä ei ole välttämättä aiemmin vain huomattu.

Auntie Naz -niminen nainen on julkaissut Twitter-kanavallaan kuvapareja, joissa nähdään monien tunnettujen laulajien ja näyttelijöiden kaksoisolennot. Kaksoisolennot on löydetty yllättävänkin läheltä ja vieläpä samasta ikäluokasta. Monien julkkisten kohdalla on jopa hieman vaikeaa uskoa, että he eivät ole mitään sukua toisilleen.