Nainen tilasi kanan siipipaloja – saikin 5 000 dollaria käteisenä

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetistä on saatu viime aikoina lukea ällöttävistä ruokayllätyksistä, joissa aterioiden seasta on löytynyt esimerkiksi kuolleita rottia ja muurahaisia. Erään amerikkalaisnaisen ruokatilaus piti kuitenkin sisällään positiivisemman yllätyksen.

Kalifornian San Josessa asuva Selena Avalos tilasi laatikollisen kanan siipipaloja paikallisesta Domino’s -pikaruokalasta. Ruokalaatikko oli erilainen kuin yleensä, ja nainen luulikin saaneensa kanapalojen sijaan vahingossa leipätikkuja. Sen sijaan laatikossa oli 5.000 dollarin edestä käteistä.

Rehellisenä kansalaisena Avalos otti yhteyttä ravintolan omistajaan, ja palautti mystisen setelinipun. Tästä kiitoksena nainen saa ABC 7 News -uutissivuston mukaan koko vuoden pizzat ilmaiseksi. Lisäksi Avalosin oma työnantaja palkitsi naisen rehellisyyden viikon palkallisella lomalla.