Prinssi Williamin pahe paljastui – sama ongelma kuin taviksilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, ja hänen puolisonsa prinssi William pyrkivät syömään kotona ruokapöydässä terveellisesti ja monipuolisesti. He harrastavat myös säännöllisesti liikuntaa, mikä näkyy pariskunnan sutjakkaasta ulkonäöstä. Kuninkaallisillakin voi olla rahvaanomaisia mielihaluja.

Hovista kuiskitaan The Sun -lehdelle, että prinssi William saattaa herkutella salaa vaimoitaan. Hän nauttii mielellään ruokia, joita ei koskaan näe perheen ruokapöydässä. Kuninkaallinen nauttii epäterveellisiä suupaloja lähinnä työajallaan. Muutaman euron maksava uppopaistettu aamiainen on yksi hänen lempiherkuistaan, ja hänet nähtiin mättävän sellaista hiljattain suuhunsa.

Taannoin eräs arvostetuimmista brittikirjailijoista, Hilary Mantel, kertoi uskovansa Katen aseman olevan hovissa lähinnä lasten synnyttäjä. Pariskunnalla on kaksi lasta, George Alexander Louis ja Charlotte Elizabeth Diana. 34-vuotias prinssi William on toisena kruununperimysjärjestyksessä isänsä jälkeen.