Swarovskin uusi kellomallisto häikäisee silmiä

Digi Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävaltalainen koruja tekevä Swarovski on maailman tunnetuin kristallivalmistaja. Silmiähäikäisevän upeita esineitä myyvä yritys on nyt tuonut markkinoille uuden Alegria-nimisen kellomalliston. Tyylikkäät kellot sopivat säihkeestä huolimatta myös arkena käytettäviksi.

JustLuxe-sivusto nosti esille Swarovskin tämän vuoden kellomalliston, joka on samaan aikaan elegantti että dynaaminen. Mikäli kellomallistosta voi käyttää sanaa ”ajaton”, edustavat nämä kristallikellot juuri kyseistä adjektiivia. Kellotaulua ympäröivä kristalli on klassisen näköinen. Kellot maksavat noin 300 euroa.

Vuonna 1895 perustettu Swarovski on kristallista valmistettuja luksustuotteita myyvä yritys. Koruesineiden lisäksi yritys valmistaa kristallituotteita teollisuuden käyttöön. Yhtiön valmistamilla kristalleilla on koristeltu muun muassa vessanpönttöjä, ajoneuvoja ja kokonaisia huoneita.