Hurja salaliittoteoria leviää – Avril Lavignen väitetään kuolleen vuonna 2003

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tähdistä ja varsinkin julkkisten kuolemista on usein liikkeellä erilaisia teorioita. Laulajatar Avril Lavigne näyttäisi olevan hyvin vahvasti edelleen elossa, mutta osa naisen faneista on kuitenkin eri mieltä asiasta. Heidän mukaansa nainen kuoli jo vuonna 2003.

Mirror-lehti kertoo erikoisesta Avril Lavingea koskevasta salaliittoteoriasta, johon moni Avril Lavignen fani uskoo. Fanit ovat sitä mieltä, että laulaja on kuollut jo vuonna 2003, jolloin hänet löydettiin kuolleena omasta kodistaan. Kuolema uskotaan johtuneen masennuksesta ja hänen isoisänsä menehtymisestä, jonka jälkeen nainen olisi riistänyt fanien mukaan itseltään hengen.

Salaliittoteorian mukaan Avril Lavigne on korvattu levy-yhtiön toimesta toisella naisella, jonka he löysivät hänen tilalleen. Fanien mukaan Melissa Vandella -niminen nainen esittää tällä hetkellä Avril Lavignea ja tekee sen niin hyvin, että osa ihmisistä uskoo naisen olevan Lavigne itse.