Musiikkisovellus kissoille – saa kissan nukahtamaan hetkessä

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Relax My Cat -kanava julkaisee YouTube-videoita, joiden tarkoitus on saada kissa rentoutumaan hyvin nopeasti. Videoilla kuullaan rauhallista musiikkia, jonka avulla lemmikin omistaja voi saada vilkkaan tai jopa kiimassakin olevan kissan rentoutumaan ja nukahtamaan hetkessä.

Kanavalla on rauhoittavia kappaleita ja videoita, joiden tarkoitus on saada kissa nukahtamaan. Relax My Cat on tehnyt nyt myös uuden samlla nimellä toimivan sovelluksen, jonka avulla rauhoittavia kappaleita pystyy soittamaan helposti omalle lemmikille suoraan puhelimesta.

Sovellus on tehty myös koiria varten saman tyylisellä Relax My Dog -nimellä. Hyvistä kommenteista päätellen moni on ollut ainakin kovin tyytyväinen musiikkikatalogin kissaversioon, joka on toiminut monien kissojen kohdalla rauhoittaen ne unten maille.