Jättimenestys! Saara Aallon voittokulku Britannian X Factorissa jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto on tehnyt musiikkihistoriaa osallistumalla Britannian X Factor -kilpailuun ja menestymällä siellä äärimmäisen hyvin. Eilen illalla kääntyi jälleen yksi historian lehti, kun Aalto pääsi jälleen kerran jatkoon erittäin kovatasoisessa kilpailussa.

Splash
Splash

Stara julkaisi jo aiemmin kuvia niin sanotusta Tuomareiden talo -vaiheesta, jossa Saara Aalto esiintyi Sharon Osbournelle ja Robbie Williamsille Osbournen kotona Hollywoodissa. Saaran kappaleina kuultiin ABBA-yhtyeen discoklassikko Winner Takes It All ja Kate Bushin Running Up That Hill.

Eilen illalla selvisi, että Saara pääsi upeasti jatkoon kyseisestä vaiheesta ja on nyt selviytynyt kilpailussa jo kolmen parhaan joukkoon yli 25-vuotiaiden joukossa. Seuraavaksi Aalto etenee livelähetyksiin, joista ensimmäinen nähdään ensi lauantaina.

Splash
Splash