Vauva sai silmälasit – näki äidin ensimmäistä kertaa selvästi

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tilly-niminen tyttövauva on kärsinyt näköön liittyvistä ongelmista syntymästään lähtien. Nyt kolmen kuukauden ikäisenä vauva sai viimein hänelle sopivat silmälasit, joiden ansiosta hän pääsi näkemään vanhempansa ensimmäistä kertaa.

Tilly-vauva makoilee suloisesti sohvalla kun äiti asettelee punaiset silmälasit vauvan päähän. Isä kuvaa videolle miten vauva reagoi siihen, kun hän pääsee ensimmäistä kertaa kunnolla näkemään miltä äiti näyttää. Vauvan ilme kertoo kaiken kun hänen suunsa kaartuu leveään hymyyn.

Tyttö jokeltelee ja nauraa iloisesti nähdessään äitinsä selvästi ensimmäistä kertaa. Välillä vauvan ilme vakavoituu hetkeksi Tillyn hämmästellessä uutta näkökykyään, mutta hetken kuluttua tyttö alkaa kuitenkin jälleen nauramaan suloisesti.