Pirates of the Caribbean saa jälleen jatkoa – tässä ensimmäinen traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosituissa Pirates of the Caribbean -elokuvissa on seurattu Johnny Deppin esittämän merirosvon, Jack Sparrow’n seikkailuja maailman merillä. Nyt elokuvasarja on saamassa jälleen jatkoa viidennen osansa merkeissä.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales -elokuvan ensimmäinen teaser-traileri on katsottavissa Youtubessa. Hieman yllättäen alle kaksiminuuttisessa trailerissa ei nähdä vilaustakaan Johnny Deppistä. Sen sijaan siinä esitellään sarjan uusi pahis, Javier Bardemin esittämä kapteeni Salazar.

Deppin ja Bardemin ohella merirosvoelokuvasarjan tuoreimman osan päärooleissa nähdään Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Kaya Scodelario ja Brenton Thwaites. Norjalaisten Joachim Ronningin ja Espen Sandbergin ohjaaman Pirates of the Caribbean: Dead Men Tee No Tales -elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 26. toukokuuta 2017.