Saara Aalto viikonlopun tapahtumista: ”Ei löydy sanoja, huhhuh!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka suomalainen laulajatar Saara Aalto teki jälleen suomalaista musiikkihistoriaa selviytymällä Britannian X Factor -kilpailussa Tuomareiden talo -vaiheesta livelähetyksiin.

Saara Aalto on nyt selviytynyt kilpailussa jo kolmen parhaan joukkoon yli 25-vuotiaiden joukossa. Seuraavaksi Aalto etenee livelähetyksiin, joista ensimmäinen nähdään ensi lauantaina. Laulajatar itse kommentoi menestystään sosiaalisessa mediassa.

– Selvitin tieni liveihin. Ei löydy sanoja, huhhuh! Alan vähitellen tajuamaan mihin oon päätynyt ja minkälainen mahdollisuus tää on. Oon niin kiitollinen, että muhun on uskottu! Tyypit kaikki on mahdollista!!!!! Saara Aalto kirjoitti Facebookissa.

Splash
Splash
Splash
Splash