Teini haluaa näyttää David Beckhamilta – kymmeniä tuhansia euroja kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

David Beckham on tyyli-idoli useille miehille, mutta eräs nuori mies on vienyt entisen jalkapalloilijan olemuksen matkimisen äärimmäisyyksiin. 19-vuotias Jack Johnson on käyttänyt yli 23.000 euroa plastiikkakirurgiaan näyttääkseen Beckhamilta.

Tähän saakka kauneusleikkauksissa on muokattu muun muassa nuoren miehen poskia, leukaa, vasempia kulmakarvoja ja huulia. Lisäksi Jackin ihoa on rusketettu keinotekoisesti. Hänen suunnitelmissaan on kuitenkin käyttää operaatioihin vielä noin 35.000 euroa.

Rahojen saaminen kokoon saattaa kestää jonkin aikaa, sillä Jack on parhaillaan työtön. Brittiläisen This Morning -ohjelman haastattelussa mies kertoo aikonvansa maksaa ainakin osan kauneusleikauksensa lainoilla. Jack on varma siitä, että hänellä on edessään menestyksekäs ura viihdemaailmassa.

– Vielä jonain päivä Simon Cowell tuee soittamaan minulle, Jack Johnson kertoo haastattelussa.