Demi Lovato shokeerasi: ”Minua ei ole tehty tätä varten”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Demi Lovato on julkaissut monia suuriksi jättihiteiksi nousseita kappaleita uuden Confident-albuminsa tiimoilta. Nyt Lovato kuitenkin kertoo jättävänsä määrittelemättömäksi ajaksi hänelle liian raskaaksi käyneen musiikkiuran.

Splash
Splash

24-vuotias tähti on keikkaillut paljon viime aikoina, mutta ensi vuonna hän aikoo pitää kaivattua taukoa musiikin parista. Demi Lovato kertoi faneilleen asiasta tähden omalla Twitter-kanavalla, ja uutinen näytti tulleen faneille täytenä yllätyksenä.

Demi Lovato kirjoitti julkaisussaan: ”Odotan innoissani vuotta 2017. Aion pitää taukoa musiikista ja valokeilassa olemisesta. Minua ei ole tarkoitettu tähän bisnekseen tai mediassa esillä olemiseen”.

Nainen jatkoi twiittiään vielä myöhemmin kertomalla, että musiikki ei enää tunnu hänen aikansa arvoiselta eikä hän tiedä tuleeko hän koskaan enää palaamaan sen pariin. Nainen haluaa tällä hetkellä keskittyä mielummin hyväntekeväisyystyön tekemiseen kuin artistin uraan.