Viisivuotias matikkanero hämmästyttää – kertolaskujen mestari

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Steve Harvey juontaa Little Big Shots -nimistä televisio-ohjelmaa, jossa taitavat lapset ovat huomion keskipisteenä. Harvey jututtaa lapsia yleensä hulvattomin seurauksin, jolloin hän saa hämmästellä yleisön kanssa pienten lasten upeita taitoja. Tällä kerralla eräs pikkupoika yllätti kaikki kertolaskutaidoillaan.

Visiivuotias Luis rakastaa matematiikkaa. Hänen kertolaskutaitonsa on niin hämmästyttävä, että pikkupoika kutsuttiin esittelemään sitä myös Little Big Shots -ohjelmaankin. Poika on todella innoissaan Harveyn esittäessä hänelle kysymyksiä, jotka ovat kuitenkin aluksi pojan mielestä liian helppoja.

Luis leikkii juontajan kanssa leikkiä, jossa Harvey pyytää poikaa tuplaamaan aina luvun, jonka hän pojalle esittää. Steve Harvey tarvitsee kertolaskuleikkiin laskinta, mutta pojalla on laskin päässään jo valmiiksi. Poika taputtaa innoissaan jokaiselle onnistumiselleen yleisön mukana.