Skeittari kokeili Tony Hawk’s Pro Skater -pelin temppuja tosielämässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tony Hawk’s Pro Skater -sarjan osat lukeutuvat skeittipelien klassikoihin. Monet pelien haastavimmista tempuista vaikuttivat tosin siltä, että ne onnistuivat todellisten skeittiramppien sijaan ainoastaan videopelien maailmassa.

Sveitsiläinen rullalautailija Jonny Giger aloitti Youtubessa videosarjan, jossa hän kokeilee Tony Hawk’s Pro Skater -pelien temppuja tosielämässä. Ensimmäisessä osassa hän kokeilee muun muassa peleissä nimillä fandangle, airwalk fingerflip ja 540 flip -nimillä tunnettuja liikkeitä.

Erityisen haastavalta vaikuttaa temppu, jossa hän hyppää laudallaan toisen rullalaudan päälle. Lisää Gigerin tosielämän Tony Hawk’s Pro Skater -liikkeitä päästään hämmästelemään hänen Youtube-kanavalla julkaistuissa videoissa.