Viinitila lanseerasi Hello Kitty -viinin

Lux Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanissa huippusuositun Hello Kitty -hahmon nimissä myydään runsain määrin mitä erilaisempia oheistuotteita. Vaikka hahmon voisi helposti kuvitella vetoavan pääasiassa perheen pienimpiin, on nyt lanseerattu myös Hello Kitty -viini.

Hello Kittyn luonut Sanrio-yhtiö on aloittanut yhteistyön italialaisen Torti Winery -viinitilan kanssa. Hello Kitty -roseviini on sekoitus Pinot Noir ja Chardonnay -rypäleitä. Hahmon nimeä kantava valkoviini on puolestaan valmistettu Pinor Noir -rypäleistä.

Hello Kitty -viiniä myydään toistaiseksi Kalifornian Santa Anassa sijaitsevassa Antonello Ristorante -ravinolassa. Viinitilan omistavaan perheeseen kuuluva Patrizia Torti kertoo Los Angeles Times -lehdelle, ettei Hello Kitty tule olemaan ainoastaan rajoitetun ajan myynnissä oleva tuote. Perhe suunnittelee laajentavansa viinin levitystä lähitulevaisuudessa.