Viinitila lanseerasi Hello Kitty -viinin

Lux Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanissa huippusuositun Hello Kitty -hahmon nimissä myydään runsain määrin mitä erilaisempia oheistuotteita. Vaikka hahmon voisi helposti kuvitella vetoavan pääasiassa perheen pienimpiin, on nyt lanseerattu myös Hello Kitty -viini.

Hello Kittyn luonut Sanrio-yhtiö on aloittanut yhteistyön italialaisen Torti Winery -viinitilan kanssa. Hello Kitty -roseviini on sekoitus Pinot Noir ja Chardonnay -rypäleitä. Hahmon nimeä kantava valkoviini on puolestaan valmistettu Pinor Noir -rypäleistä.

Hello Kitty -viiniä myydään toistaiseksi Kalifornian Santa Anassa sijaitsevassa Antonello Ristorante -ravinolassa. Viinitilan omistavaan perheeseen kuuluva Patrizia Torti kertoo Los Angeles Times -lehdelle, ettei Hello Kitty tule olemaan ainoastaan rajoitetun ajan myynnissä oleva tuote. Perhe suunnittelee laajentavansa viinin levitystä lähitulevaisuudessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat