Naaraskoira ilmestyi metrovaunuun – sitten se alkoi synnyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moskovan metron matkustajat kokivat taannoin yllätyksen, jollaiseen he tuskin osasivat odottaa törmäävänsä työmatkalla maanantai-aamuna. Metroon ilmestyi koira, joka synnytti vaunussa kokonaisen pesueen.

Koira asteli sisään metrovaunuun, ja pian ihmismatkustajat huomasivat sen tekevän jotain yllättävää. Raskaana ollut koira aloitti pentujensa synnyttämisen vaunussa. Matkustajat ilmoittivat asiasta nopeasti junan kuljettajalle.

Sputnik-sivuston mukaan ihmismatkustajia pyydettiin tämän jälkeen poistumaan vaunusta. Metrojuna ohjattiin varikolle, jossa koira synnytti neljä poikasta työntekijöiden valvonnassa. Koiraemo ja sen kymmenen poikasta etsivät parhaillaan uutta kotia paikallisessa löytöeläintalossa.