Näin suuri pala Lindsay Lohanin sormesta irtosi – video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Lindsay Lohan joutui todella karmivaan onnettomuuteen ollessaan venereissulla. Onnettomuudessa naisen vasemman käden nimettömästä sormesta irtosi melko suuri pala, joka naisen onneksi kuitenkin löytyi vielä vedestä.

Nainen oli poiminut sormen palan mukaansa ja sai sen lääkäreiden kiinnittämänä takaisin sormeensa. Nyt TMZ-sivusto on jakanut Twitter-kanavallaan videon, jossa nähdään lähikuvassa miten iso pala sormesta todellisuudessa lähti.

Lindsay Lohan kertoi sosiaalisessa mediassa, että sormeen sattuu todella paljon sen kiinnittämisen jälkeen. Nainen oli kuitenkin jo parin päivän kuluttua palannut reippaana hyväntekeväisyystyön pariin ja auttanut pakolaisperhettä muuttamaan uuteen kotiinsa sormi paketoituna siteellä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat