Nainen kertoi olevansa raskaana – miehen reaktio leviää netissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset haluavat yllättää miehensä vauvauutisilla ja kuvata muistoksi tilanteesta videon, jonka ansiosta moni muukin pääsee ihastelemaan innokkaiden tulevien isien reaktioita. Nyt Twitterissä on lähtenyt leviämään erään miehen ihana reaktio kun hän sai kuulla, että vaimo on raskaana.

Tania Perez-Gutierrez oli laittanut positiivisen raskaustestin ja ultraäänikuvan vauvan lelun alle. Tämän jälkeen hän huusi miestään Ronaldia saapumaan huoneeseen. Mies arvasi heti mistä on kyse kun hän näki lelun pöydällä. Myöhemmin hän näki vielä testin ja kuvan, mikä sai hänet hyppimään ilosta.

Tanian sisko Cristina Perez julkaisi videon Twitterissä, minkä jälkeen se alkoi nopeasti leviämään eteenpäin. Cristina kertoi BuzzFeed-sivustolle olleensa niin iloinen hänen siskonsa miehen reaktiosta, että hän halusi jakaa videon muidenkin nähtäväksi.