Naiset testasivat muinaisia kauneusrutiineja – marjoja ja liitua

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aina naiset eivät ole olleet niin onnekkaita, että heille olisi ollut tarjolla mitä kauniimpia ja paremman tuoksuisia kosmetiikkatuotteita. Aina ei toisaalta ollut peilejäkään, joten itseään varten meikkaavat naiset olisivat selvinneet paremmin kuin hyvin.

Naisten meikkaaminen ja kaunistautuminen on myös osa pariutumisrituaalia, jossa miestä yritetään viehättää. Naiset sipaisivat kasvoihinsa jo muinaisina aikoina erilaisia raaka-aineita yrittäessään korostaa omia hyviä piirteitään. Nyt BuzzFeedYellow laittoi naiset kokeilemaan keinoja, jotka naisilla oli muinoin käytössään.

Aluksi naisten tuli pestä kasvonsa maidolla ja hunajalla. Tämän jälkeen he valkaisivat kasvonsa liidulla. Murskatun karhunvatukan avulla naiset saivat hieman punaa poskilleen. Lopuksi naiset tekivät vielä silmämeikkinsä mustalla kajaalilla. Kokeilussa mukana olleet naiset alkoivat arvostamaan aivan uudella tavalla naisia, jotka joutuivat oikeasti pärjäämään kyseisillä tuotteilla.