Pääministeri rysän päältä kiinni – pelasi Pokemonia istunnossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjan pääministeri Erna Solberg on jäänyt kiinni suositun Pokemon Go -mobiilipelin pelaamisesta eduskunnan istunnossa. The Guardian -lehden mukaan Solberg kuvattiin pelaamassa Pokemonia maan liberaalipuolueen Trie Skei Granden puheen aikana.

Pääministeri ei ole suinkaan ainoa, joka on jäänyt kiinni suositun sovelluksen käytöstä eduskunnan istunnossa. Myös Trie Skei Grande itse päätyi elokuussa uutisiin pelattuaan Pokemonia turvallisuuskokouksessa.

Norjan pääministerin Pokemon-fanitus ei ole salaisuus. The Local -lehti raportoi elokuussa Solbergin pelanneen Pokemonia Slovakiassa vierailullaan maassa. Tuolloin pääministeri kertoi yrittävänsä hautoa Pokemon-munia saadakseen pelissä itselleen harvinaisia taskuhirviöitä.