Syy Demi Lovaton musiikkiuran loppumiselle paljastui?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Demi Lovato yllätti juuri faninsa ilmoittamalla, että hän jää tauolle vuodenvaiheen jälkeen. Nyt on paljastunut, että syy päätökseen saattaa johtua osaltaan Taylor Swiftin kanssa käydystä kinastelusta mediassa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Demi Lovato oil Daily Mail -lehden mukaan kritisoinut sitä, että Taylor Swift kuvailee itseään feministiksi, mutta kuitenkin pyrkii potkimaan Katy Perryä musiikkivideollaan alas. Lovato kritisoi myös sitä miten Swift käyttää videoillaan aina vain sirovartaloisia ystäviään, joiden vartalo ja naismalli on lähes epätodellinen ja monien naisten saavuttamattomissa.

Fanit nousivat nopeasti puolustamaan Taylor Swiftia. Lovatoa syytettiin siitä, että hän haukkuu hoikkia ihmisiä. Ihmisten tulisi saada olla hoikkia, kurvikkaita tai minkälaisia tahansa, mikä on osa muiden hyväksymisen perustaa. Kritiikkien jälkeen Lovato ilmoitti, että hän ei jaksa enää mediaa eikä musiikkibisnestä, ja aikoo lopettaa artistin uransa vuodenvaihteen jälkeen.