Hurja BASE-hyppy pilvenpiirtäjästä sumukerroksen läpi – pudotusta satoja metrejä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dubai tunnetaan sen satojen metrien korkeuteen nousevista, näyttävistä pilvenpiirtäjistä. Sulafa-torni on vasta Dubain 23. korkein rakennus, mutta 75-kerroksinen rakennus kohoaa siitäkin huolimatta jopa 285 metrin korkeuteen.

Youtuben Negative4 Productions -kanavalla jaetulla videolla nähdään Sulafasta toteutettava hurja BASE-hyppy. Satojen metrien pudotuksen tallentui hyppääjän omaan kypäräkameraan.

Lisähaastetta suoritukselle luovat kuvauspäivän heikot sääolosuhteet. Paksun sumun ansiosta mies näkee kunnolla maahan vasta aivan hypyn loppuvaiheilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat