Mallit kokeilivat hammasrautoja – päiväkin oli jo liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hammasraudat muuttavat ihmisten ulkonäköä paljon, koska hampaat näkyvät toisille ihmisille aina kun henkilö hymyilee. Hammasraudat voivat vaikuttaa myös ihmisen puheen muodostamiseen ja siihen miltä hän näyttää suu kiinni. Nyt kaksi mallikaunotarta saivat tehtäväkseen kokeilla miltä hammasrautojen pitäminen tuntuu.

Kahdelle mallille laitettiin ylähampaisiin hammasraudat yhden päivän ajaksi. Mallit ajattelivat aluksi, että kokeilu tulisi olemaan todella helppo. He saivat kuitenkin yllättyä huomatessaan, että hammasrautojen kanssa toiset ihmiset suhtautuvat heihin hyvin eri tavalla.

Naiset eivät tunteneet oloaan viehättäväksi hammasrautojen kanssa. Toinen naisista oli flirttaillut miehen kanssa, mutta naisen hymyillessä hammasraudat olivat paljastuneet ja miehen ilme oli muuttunut. Kokeilun myötä naiset yllättyivät siitä miten eri tavalla heitä kohdeltiin hammasrautojen kanssa.