Mitä yhteistä on kissoilla ja taaperoilla? Paljon!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chris Poole pitää YouTubessa Cole and Marmalade -nimistä kanavaa, jonne hän päivittää hauskoja videoita kahdesta kissastaan. Uusimmalla videolla esiintyy myös miehen sisaren tytär ja poika, koska Poole huomasi heissä ja omissa kissoissaan paljon samaa.

Chris Poole on koostanut hauskan videopätkän, jossa hän todistaa, että kissat ja pikkulapset ovat käytännössä samanlaisia. Poole huomasi, että taaperolla oli paljon samoja tapoja kuin hänen kissoillaan, minkä vuoksi hän oli alkanut kuvaamaan heidän toistamiaan tilanteita.

Videolla nähdään, että kissoja ja lapsia kiinnostaa samanlaiset pelit, ne käyttäytyvät joissain tilanteissa samalla tavalla ja pyytävät asioita ääntelemällä vaativasti. Myös vessapaperirullan purkaminen vessan lattialle näyttäisi olevan lapsesta yhtä mukavaa kuin kissastakin.